Bestil tid til service

Vi tilbyder service på alle bilmærker

Om du ejer en SUV, sedan, stationcar, cabriolet eller coupé så kan du roligt overlade serviceeftersynet til os, vi har siden 1985 serviceret og repareret alle former for biler. Vi står inden for, at din bil bliver serviceret af højeste kvalitet på vores værksted.

 

Vi stempler bilens fysiske servicebog og digitale servicebog, så du altid har dine bil rapporter med dig.

 

Er der noget vi skal være opmærksomme på ved dit service, så kan du udbyde på service formularen i toppen af menuen, når du skal bestille dit næste

serviceeftersyn.

 

Vores mekanikere har mange års erfaring inden for branchen og bliver kontinuerligt oplært i branchens nyeste krav og systemer også el biler.

 

Vi sørger også for, at du komme hurtigt afsted igen i en af vores låne biler.

 


DTT Automobiler benytter kun kvalitets produkter, for at bevare bilens levetid og ydeevne.

Hvis din bil savner service udover det regelmæssige service, så tilbyder vi:

 

- Servicering af aircondition:

Oplever du, blæserens temperatur ikke opfylder dit behov, så kan det være på tide at få serviceret din aircondition. Et aircondition anlæg skal vedligeholdes og renses få et bedre indeklima.

 

- Gearkasse Service:

Vi giver din gearkasse et service, om det er manuelt, automatisk, PDK, DSG eller andet, så kan vi få dit gear tilbage på sporet. 

 

- Motorrens:

Få din køreglæde tilbage igen, med vores additiver. En motorrens hjælper på blandt andet, at vedligeholde motoren og dens brændstofs økonomi. Derudover giver det også et boost til ydeevnen, så din bil kan accelerere som ny.

 

- Forsikrings skader:

Har du fundet en bule i bilen efter at have været parkeret, eller har du været ude for et andet uheld? - Send os din skadeanmeldelse, så sørger vi for du kommer afsted i en af vores låne biler. 

 

- Klargøring:

Vi tager gerne din bil ind, hvis den skal stå som ny. Det kan være lakbehandling, vask og støvsuge eller nye dæk/fælge kan give din bil et velfortjent boost.

Det kan være nyttigt ved sæson skifte, regelmæssigt bilpleje eller ved salg.