Salg og leasing af Porsche biler

 

Det tyske sportsvognsmærke af Ferdinand Porsche er ikke til at tage fejl af. Bilmærket Porsche har i mange år leveret biler i topklasse. Biler med en motor ud over det sædvanlige, et ekstremt luksuriøst interiør, samt topmoderne ekstraudstyr. Porsche leverer vi hos Dansk Turbo Teknik i flere forskellige årgange, modeller og prisklasser. Den tyske sportsvogn kan bl.a. fås i de populære modeller som:

  • Porsche 911
  • Porsche Boxster
  • Porsche Macan
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Panamera

 

Salg af brugte Porsche

Den tyske bilproducent fra Stuttgart har eksisteret siden 1931, hvor virksomheden startede som et konsulentfirma, der udviklede biler for andre virksomheder. I dag er Porsche et af verdens absolut mest populære bilproducenter og udvikler nogle af de bedste og mest attraktive sportsvogne.

Med deres unikke design, pålidelighed, i form af enorm køreglæde, samt fantastisk motorlyd, er bilen populær verden over. Specielt efter den stigende leasing-tendens er bilen blev populær i Danmark, hvorfor vi hos Dansk Turbo Teknik er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Porsche. Vi tilbyder både salg af brugte Porscher, men vi tilbyder også Leasing af Porsche. Derudover tilbyder vi service og reparation af Porsche biler.

 

Porsche flexleasing hos Dansk Turbo Teknik

Hos Dansk Turbo Teknik tilbyder vi Flexleasing af Porsche og andre kendte bilmærker. Kunne du tænke dig at have en Porsche om sommeren og en anden bil i vinterhalvåret, så er Porsche Flexleasing noget for dig. Her kan du læse mere om Flexleasing og her kan du se alle vores leasingbiler.

 

Andre mærker vi forhandler:

Se alle vores biler fra Porsche