Vi er dit Porsche værksted i København

 

Når din Porsche skal til service, repareres eller blot gøres klar til den næste sæson, er det naturligvis vigtigt, at det gøres af specialiserede fagfolk. Hos Dansk Turbo Teknik har vi arbejdet med Porsche modeller siden vores start i 1985, hvorfor vi har en stor fortrolighed med og viden om, hvordan vi skal håndtere din Porsche. Vores dygtige mekanikere holdes altid opdaterede med Porsches nye systemer, så du altid får den bedste service, uanset bilens model og årgang. Derfor kan vi med fordel være dit lokale Porsche værksted i København.

 

Vælg det rigtige Porsche værksted

Hos Dansk Turbo Teknik holder vi meget af tyske biler, og med mere end 35 års erfaring hermed, anser vi da også os selv som værende specialister. Sammenlignet med mange af de andre tyske bilmærker, er Porsche et af de nyere i ligaen, da den første Porsche først kom på markedet i 1948. Det tyske sportsvognsmærke symboliserer tidsløst design, luksus og køreglæde. Netop denne køreglæde sætter vi hos DTT en ære i at kunne optimere for vores kunder.

 

Det skal være både skønt og sjovt at køre bil, og med en sportslig luksusbil som Porsche, bør man aldrig gå ned på kvaliteten af den service, der skal ydes. Som Porsche værksted med mange års erfaring har vi et stort netværk til internationale Porsche forhandlere. Derfor kan vi altid tilbyde konkurrencedygtige priser, både når det gælder reservedele og reparation, service og køb af drømmebilen.

 

Bestil service til din Porsche

Gør brug af en erfaren automekaniker, når din Porsche skal til service. Ring på telefon 32 50 80 02 og bestil en tid med det samme, eller kig forbi og se vores værksted på Englandsvej 399, 2770 Kastrup. Vi er beliggende på Amager, kun 15 minutter fra Indre By, så vi er altid i nærheden, når din bil har brug for hjælp.