Sæsonleasing

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er en uundværlig leasingmetode, hvis du både ønsker en sommer- og en vinterbil. Ved sæsonleasing baserer du din kontrakt på en flexleasingkontrakt. Det betyder at du har mulighed for at skrive en 12 måneders kontrakt på bilen, men kun betaler afgift på den i de måneder, hvor du vælger den skal være aktiv på vejene. Det gør det lettere for dig, der både drømmer om en sportsvognscabriolet til sommer, samt en stor SUV til vinter.

Sæsonleasing gør det også muligt at køre i sin drømmebil nogle måneder om året, selv med begrænsede midler. Besøg os i dag, og lav en aftale på en af vores mange luksusbiler. Det kan f.eks. være en leasingkontrakt med kun fire aktive måneder, hvor der skal betales afgift. Vi har luksusbiler fra både:

Vil du vide mere om sæsonleasing?

Der findes i dag flere forskellige former for leasing, og vi ved det i nogle tilfælde kan virke uoverskueligt. Derfor byder vi dig altid velkommen til en snak i vores bil-hus eller over telefonen. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for området, og ønsker dig den bedste vejledning inden den endelig beslutning om ny bil træffes.


Eksempel:
Kontrakten baseres på 12 mdr. med 5 aktive måneder, hvor der er nummerplader på bilen og 7 passive måneder, hvor bilen er vinteropbevaret, og du ikke betaler afgift på bilen.

Ved at begrænse antallet af aktive måneder er der helt andre muligheder for at finde en luksusbil med en fornuftig økonomi. Du betaler kun registreringsafgift for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen.

Flere og flere vælger derfor at have to biler på sæsonleasing, hvilket giver mulighed for at køre i f.eks. Range Rover om vinteren og Porsche om sommeren.

Kontakt os for tilbud allerede i dag, og hør om dine muligheder.