Salg og leasing af Mercedes

 

”The best or nothing” sådan lyder sloganet fra den tyske bilproducent. Siden 1909 har brandet været kendetegnet ved deres genkendelige stjerne, der i sin tid skulle understrege, at de leverede motorer, både til lands, til vands og i luften. Firmaet hedder Mercedes, og vi hos Dansk Turbo Teknik har i en længere årrække solgt utrolig mange forskellige modeller af denne tyske stjerne. Vi har bl.a. solgt modeller som:

  • Mercedes AMG-Klasse
  • Mercedes C-Klasse
  • Mercedes E-Klasse
  • Mercedes G-klasse
  • Mercedes SLK-Klasse

 

Karakter og høj kvalitet

Når du køber en Mercedes, kan du være sikker på en bil med masser af prestige og karakter. Med bilens unikke og meget genkendelige design, får du køreglæden af en iøjnefaldende bil med en høj ydeevne.

Køreglæden i en Mercedes opleves ikke i mange andre biler. Bilernes undervogn og affjedring danner rammerne for denne unikke køreoplevelse.
Ved købet af en Mercedes får du både kvalitet, lækkert design og fantastiske køreegenskaber.

Vi har hos Dansk Turbo Teknik ofte flere forskellige Mercedes-modeller på lager, så kontakt os i dag til en uforpligtende snak om vores biler fra Mercedes. Vi tilbyder løsninger i form af både leasing af din nye Mercedes og køb af ny eller brugt Mercedes. Derudover reparerer og servicerer vi også alle Mercedes modeller. Så har du brug for at vi kigger på din Mercedes, så bare giv os et kald.

 

Andre mærker vi forhandler:

Se alle vores biler fra Mercedes