Dit Mercedes værksted i København

 

Siden begyndelsen i 1985 har vi hos Dansk Turbo Teknik serviceret utallige luksusbiler, og med en specialisering i udvalgte bilmærker, har vi også et særligt kendskab til Mercedes. Med mere end 35 år i branchen har vi allerede en masse tilfredse kunder bag os, og derfor kan vi med garanti også stå for at servicere din Mercedes. Med mange år som Mercedes værksted har vi opbygget en ekspertviden, der gør os i stand til altid at yde en høj kvalitetsservice, uanset hvilken model eller årgang, din Mercedes er.

 

Gennem de sidste 35 år har vi fået opbygget et solidt netværk blandt kolleger i branchen. Netop derfor er vi i stand til altid at tilbyde konkurrencedygtige priser på service og reservedele, og er du på udkig efter din nye Mercedes, kan vi med kontakt til internationale bilforhandlere altid levere din drømmebil.

 

Hos os er du i trygge hænder

Mercedes-Benz, der blev grundlagt i 1926, er endnu et tysk bilmærke, vi hos DTT holder særligt meget af. En Mercedes stråler af kvalitet, luksus og pålidelighed, alt sammen noget vi ønsker at værne om ved service heraf.

 

Hos DTT er vi specialister i servicering af Mercedes, hvorfor du trygt kan efterlade din bil på vores værksted på Amager. Vores dygtige mekanikere holdes desuden løbende opdateret på de nyeste teknikker, systemer og modeller, Mercedes præsenterer, og derfor kan vi klare enhver opgave med succes, hvad end det drejer sig om en årligt service, service af aircondition, klargøring eller andet.

 

Bestil værkstedstid til din Mercedes med det samme

Med kun 15 minutter fra Københavns Indre By og bare 10 minutter fra motorvejen, er vores autoværksted let tilgængeligt for alle Mercedes ejere på Sjælland. Kig forbi vores værksted på Englandsvej 399, 2770 Kastrup, eller ring på telefon 32 50 80 02 og book din servicetid med det samme.