Salg og leasing af Land Rover

 

Den britiske bilproducent The Rover Company producerede den første off-road model Land Rover i 1948. Et fantastisk køretøj, som i dag ikke kun bliver brugt til off-road kørsel, men også til landevejskørsel. De første Land Rovers blev sat i værk udelukkende til kørsel i mere udfordrende terræner i skovene eller på markerne.

I 2008 opkøbte Tata Motors Land Roveren og har siden da produceret forskellige modeller, der matcher hverdagsbrug til bilejere med præferencer som rummeligt bagagerum, komfort, robusthed og ekstraordinær teknologi.

 

Som personbil eller sportsbil

Land Roveren produceres i dag både som personbil med ekstra kant og sportsbil til alle forskellige terræn. Den egner sig nemlig til både kuperede og løse terræn, som det flade landevejsterræn. Bilens kabine gør køreoplevelsen helt speciel. I Land Roveren sidder du højt med et stort og klart udsyn, specialudstyr og lækkert interiør.

Det er slet ikke til at tage fejl af Land Roverens aluminiumsfælge, som er grundigt testet i forskellige vejrforhold og varieret let ekstremt terræn. Dertilhørende dæk, som er drivkraften på bilen, udgør Land Roveren til at være en solid og eksklusiv bil at eje.

 

Køb din Land Rover hos os

Hos Dansk Turbo Teknik har vi solgt mange Land Rovers i alle størrelser og modeller. Derfor tør vi godt anbefale bilen til dig, der søger en ny bil, hvor parametrene: køreglæde, firehjulstrækker, høje sæder og høj sikkerhed vægtes. Den engelske bilproducent forstår at levere en bil med udsøgt design, der kan trænge igennem al terræn og samtidig har god komfort og højteknologisk udstyr.

Hos Dansk Turbo Teknik tilbyder vi også service og reparation af din Land Rover. Så har du brug for, at vi kigger på din Land Rover, så har vi et team af professionelle mekanikere der står klar til at servicere din bil. Ring til os på 32 50 80 02 eller send os en mail på salg@d-t-t.dk.

 

Andre mærker vi forhandler:

Se alle vores biler fra Land Rover