Dit lokale BMW værksted i København

 

Er det ved at være tid til syning, har din BMW brug for service af aircondition, eller gearkasse, eller har du af andre årsager brug for at tage din BMW på værksted, kan du med fordel benytte dig af de dygtige mekanikere på vores værksted. Beliggende på Amager fungerer vi både som det lokale BMW værksted for dig, der bor i København, mens vi samtidig aldrig er langt fra BMW ejere bosat i andre dele af Sjælland.

 

Derfor skal du få din BMW serviceret hos os

Siden 1985 har vi arbejdet med servicering af BMW biler på vores værksted, og mange andre luksusbiler vakte også hurtigt vores interesse. Sidenhen har vi desuden udvidet til også at varetage salg og leasing af BMW biler.

 

 Bayerische Motoren Werke, der altså bedre er kendt som BMW, er en tysk bilfabrikant grundlagt i 1916. Samme koncern ejer desuden også bilmærket Mini, er moderselskab til Rolls-Royce og producerer ovenikøbet også en række motorcykler. Der er altså ingen tvivl om, at BMW er et bilmærke, hvor både kvalitet og motorkraft er i top.

 

Med mere end 35 års erfaring som BMW værksted i København har vi hos DTT en indgående viden om, hvordan vi bedst servicerer og reparerer din BMW. Vi sørger desuden altid for at holde vores dygtige mekanikere opdaterede på de nyeste systemer, teknikker og krav inden for branchen.

 

Bestil service af din BMW i dag

Hos Dansk Turbo Teknik har vi en vision om altid at ville optimere køreglæden hos den enkelte kunde. Hvad end du har brug for hjælp til service, reparationer eller klargøring af din BMW, kan du kontakte os og bestille en tid. Ring på telefon 32 50 80 02 og book din tid til service med det samme, eller kig forbi vores værksted på Englandsvej 399, 2770 Kastrup. Vi er placeret let tilgængeligt, uanset om du kommer fra motorvejen eller fra Indre By i København.