Audi værksted i København

 

Hos Dansk Turbo Teknik finder du et værksted med snilde for Audi og med øje for detalje, finesse og kvalitetshåndværk. Vores mere end 35 års erfaring i branchen fungerer som garanti for den kvalitetsservice, vi altid tilbyder vores kunder.

Vi har gennem hele vores levetid bestræbt os på at få kompetencer, tid og kvalitet til at gå op i en højere enhed. Netop dette har resulteret i mange tilfredse kunder, der ved, at de altid kan regne med os.

 

Vi er eksperter i service af Audi

Tyske Audi blev grundlagt allerede i 1910, og siden da er de fire ringe blevet et klassisk symbol på kvalitet, køreglæde og god motorkraft. Hos Dansk Turbo Teknik har vi en indgående viden om Audi mærket, og vi har i mange år både serviceret, købt og solgt en række forskellige Audi modeller. Derfor har vi et godt kendskab til Audi, og derfor kan du også trygt overlade din bil til os, når der skal foretages den årlige service, eller når din bil har brug for andre former for service, såsom motorrens, forsikringsskader eller servicering af aircondition.

 

Vores dygtige team på værkstedet arbejder dagligt med luksusbilmærker og har gjort det siden 1985, da vi først åbnede. Vores mekanikere bliver desuden løbende oplært i nye systemer og branchekrav, så du kan være sikker på altid at få den bedste service, uanset hvilken årgang din Audi er fra.

 

Kig forbi vores værksted

Skal din Audi på værksted i København, kan du trygt kontakte os. På værkstedet på Amager er vi specialiserede i luksusbiler, og vores ekspertviden og dertilhørende kompetencer skinner for alvor i gennem, når vi arbejder med servicering af din Audi. Vores professionelle team er altid klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores service.

 

Find os på vores værksted på Englandsvej 399, 2770 Kastrup, eller ring til os på telefon 32 50 80 02 og bestil en tid på værkstedet, når din Audi har brug for hjælp.