Om Dansk Turbo Teknik

Læs mere om os nedenfor

Dansk Turbo Teknik er bilforhandler og værksted, som specialiserer sig i køb, salg, leasing og reparation af special- og luksusbiler. Firmaet er ejet og drevet af Niels Bo Rasmussen igennem mere end 35 år.

Da vi startede, havde vi tuning og optimering som speciale, men vi har over tiden udviklet os til at have køb, salg og leasing som vores primære fokusområde. 

Vi er hos Dansk Turbo Teknik specialister i Porsche, BMW, Range Rover samt andre biler i denne klasse. Vi har stort fokus på kundens ønsker, og vi bestræber os på at opfylde netop dit behov.

Har du prisen i fokus, når du køber bil? Det har vi også. Vi er specialister i at finde din drømmebil til den bedste pris. Vores speciale er at finde den bil, der passer dig bedst til den bedste pris. Dette gør vi igennem en række internationale partnerskaber med virksomheder beliggende rundt omkring i Europa. Hos os er kunden i centrum.

Vi forhandler både biler til private og til erhverv. Er det en firmabil, du søger, kan vi rådgive med de mest fordelagtige løsninger inden for firmabilsbeskatning.

Dansk Turbo Teknik tilbyder

Vores store internationale netværk sikrer, at vi altid har et stort udvalg af luksusbiler til rådighed. 

Finder du ikke lige det, du søger, hjælper vi gerne med at finde en bil, der lever op til specifikke ønsker og individuelle behov. 
Hos os er du i centrum, og vi tilstræber os altid på at imødekomme dine alle dine ønsker.
Kontakt os eller klik her for at få yderligere informationer om flexleasing.