Salg og leasing af BMW biler

 

En tysk motorcykelproducent, der pludselig blev til mere. Vi skal helt tilbage til 1916 for at spore grundlæggelsen af et af de mest populære bilmærker i verden. Bayerische Motoren Werke AG har med deres mange års eksistens skabt et utroligt image. Vi kender alle sammen i dag bilen under navnet BMW, og det er med god årsag, at vi alle kender til bilmærket. BMW har siden 2010 produceret mere end 1 million biler hvert år. På deres fabrikker producerer de modellerne:

  • BMW 1-serie – 8-serie
  • BMW X1 – X7
  • BMW M1 – M8
  • BMW I-modeller
  • BMW Z- modeller

 

Tyske luksusbiler i topklasse

Hos Dansk Turbo Teknik har vi en masse dygtige mekanikere, der kan reparere og servicere din BMW - Uanset hvilken model du ejer. Så ejer du en af de populære BMW 1-serie, 3-serie eller 5-serie, så klarer vi opgaven. Vi tilbyder både leasing og salg af BMW.
Du kan altid kontakte os for at høre om vi kan hjælpe dig med din BMW. Ring til os på 32 50 80 02 eller skriv en mail til os på salg@d-t-t.dk

 

Køreglæden du ikke slipper

Bilerne fra BMW er populære af en årsag. Den design- og kørestærke bil giver dig som bilejer en køreglæde, du sent vil glemme. Med bilens baghjulstræk, samt 6-cylindredemotor opnår bilen de perfekte mekaniske køreegenskaber, som du som bilejer værdsætter. Udover køreglæde, der findes i en BMW, så leverer de også et unikt og luksuriøst design til bilens interiør.
Hos Dansk Turbo Teknik har vi solgt mange BMW-biler, både store og små modeller, og vi tør derfor godt sige, at vi har ekspertise inden for bilmærket. Besøg os derfor i dag, så vi kan finde den rigtige BMW til dig.

 

Andre mærker vi forhandler:

Se alle vores biler fra BWM