Værkstedet

Vores professionelle team er altid klar til at hjælpe dig

 

 

Værkstedet består af et professionelt og dygtigt team af erfarne mekanikere med spidskompetencer inden for servicering og reparation af BMW, Audi, Range Rover og Mercedes samt luksus- og specialbiler.

Derudover er vores mekanikere specialiserede i motortuning og optimering af dieselbiler samt installation af hi-fi-, multimedie og navigationssystemer, der alle er med til at optimere køreglæden hos den enkelte. Ligeledes har vi erfaring med ombygning af firhjulsrækker til gulpladebiler.


Bilens garanti er selvfølgelig fuldgyldig med et stempel i servicebogen fra os. Alligevel tilbyder vi professionel service til en væsentligt lavere pris end hos autoriserede forhandlere.


Har du spørgsmål til service, reparation eller installationer, er du altid velkommen til at kontakte værkstedet for nærmere information. Der sidder altid kompetente medarbejdere klar med svar på dine spørgsmål.

 

Af dieselbiler samt installation af hi-fi-, multimedie og navigationssystemer, der alle er med til at optimere køreglæden hos den enkelte.

Ligeledes har vi erfaring med ombygning af firhjulsrækker til gulpladebiler.

Bilens garanti er selvfølgelig fuldgyldig med et stempel i servicebogen fra os.

Alligevel tilbyder vi professionel service til en væsentligt lavere pris end hos autoriserede forhandlere.


Har du spørgsmål til service, reparation eller installationer, er du altid velkommen til at kontakte værkstedet for nærmere information.

Der sidder altid kompetente medarbejdere klar med svar på dine spørgsmål.

Til forside

 

Dansk Turbo Teknik A/S | Englandsvej 399 | 2770 Kastrup | salg@d-t-t.dk | Hovednummer: +45 32 50 80 02